فوت یک نفر بر اثر آتش‌سوزی در کانکس
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۳۲۳۳۶
در شهرکرد اتفاق افتاد:

فوت یک نفر بر اثر آتش‌سوزی در کانکس

رئیس سازمان آتش نشانی شهرکرد گفت: کانکس مستقر در خیابان ۱۳ آبان شهرکرد دچار حریق شد که پیش از رسیدن آتش‌نشانان، یک نفر جان خود را دست داد.

فوت یک نفر بر اثر آتش‌سوزی در کانکس

عنایت‌الله رهنورد در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو گفت: در ساعت ۱۱:۰۰ امروز _دوشنبه ششم اسفند_ طی تماس تلفنی با مرکز آتش‌نشانی شهرکرد از آتش‌سوزی در یک عدد کانکس مستقر در خیابان ۱۳ آبان شهرکرد با خبر شدیم.

رئیس سازمان آتش نشانی شهرکرد افزود: همکاران ما در آتش‌نشانی پس از دریافت تماس از سامانه ۱۲۵ بلافاصله به محل حادثه اعزام و در مدت زمان سه دقیقه آتش را اطفا کردند.

رئیس سازمان آتش‌نشانی شهرکرد گفت: متاسفانه پیش از رسیدن آتش‌نشانان یک نفر جان خود را دست داد که دلیل جان باختن فرد توسط پزشکی قانونی درحال بررسی است.

بیشتر بخوانید؛

راهنورد تصریح کرد: علت این حادثه رعایت نکردن نکات ایمنی بود از شهروندان درخواست می‌شود با رعایت اصول ایمنی از وقوع چنین حوادثی جلوگیری کنند.

 

پربازدیدترین آخرین اخبار